We vinden het belangrijk om goede, flexibele, snel inzetbare en gemotiveerde uitzendkrachten te werk te stellen. Wij hebben ons daarbij jarenlang gespecialiseerd in het aantrekken van buitenlandse uitzendkrachten waaronder Spanjaarden, Portugezen, Polen, Roemenen, Hongaren en Bulgaren.

Daarbij weten wij dat het naast het organiseren bij hun tewerkstelling belangrijk is, om op hun verzoek huisvesting te regelen en of maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Daarvoor hebben wij een uitgebreide expertise zoals het vervoer van de uitzendkrachten dat door ons op tijd georganiseerd wordt en voor iedere flexwerker gegarandeerd is. We beschikken over voldoende vervoersmiddelen op ieder gewenst tijdstip of dag gedeelte.

Bij al onze backoffice activiteiten, waarbij de inzet, registratie van uitzendkrachten en verloning geregeld wordt, is Blue Services onze partner www.blueservicesgroup.eu

Uitzendbureau Kepil The Work Company Beleving

Onze visie.

De behoefte aan het personeel op de arbeidsmarkt invullen met goed gemotiveerde uitzendkrachten.

Dat is ons doel. Het belang van de opdrachtgever én van de uitzendkracht zetten wij hierbij op één lijn. Duidelijkheid vinden wij heel belangrijk. Verder is onze mening dat prijs en kwaliteit altijd in evenwicht moeten zijn.